ZZP'er of freelancer

Alles draait om jouw bedrijf

Belastingpapieren-de-Bree-salarisservice
Administratiekantoor de Bree - salarisservice

ZZP'er of freelancer

Gaat u binnenkort voor uzelf beginnen of werk je al jaren zelfstandig? En ben je te druk voor de administratie.  Administratiekantoor M. de Bree kan u veel werk uit handen nemen. Dat moet toch een prettig idee zijn. Alles wordt geregeld door deskundige mensen, die het ook nog eens leuk vinden om te doen. Zo creëren wij voor onze klanten tijd om te ondernemen.

Administratie op maat

De werkzaamheden die voor u worden verzorgd.

Wij verwerken uw inkoop- en eventuele verkoopfacturen alsmede kas- en bankmutaties. Voor zover mogelijk worden mutaties automatisch ingelezen, wat zorgt voor een (kosten)efficiënte verwerking. Zo krijgt u periodiek – maandelijks of per kwartaal – een actueel overzicht van de financiële stand van zaken.

BTW aangifte

Aansluitend wordt – voor zover van toepassing – uw aangifte Omzetbelasting voor u opgemaakt en ingediend. Ter afsluiting krijgt u elke periode die overzichten die voor u van belang zijn! Uw administratie uitbesteden kan daarom voordelig voor u uitpakken. 

Salarisservice administratiekantoor M. de Bree

Administratie uitbesteden

Als ZZP’er en freelancer moet u ook een administratie bijhouden. Dat is belangrijk voor jezelf, maar ook een verplichting voor de Belastingdienst. Dan weet je precies van je verdient en wat je uitgeeft.

Altijd en overal inzicht in je administratie
Tijd overhouden voor je bedrijf
Advies van fiscale aftrekposten
Zorgeloze en betaalbare uitbesteding

Tarief uitbesteden administratie

M. de Bree maakt administratie begrijpelijk

€ 100,- per maand

De administratie laten inboeken door administratiekantoor M. de Bree heeft zijn voordelen. Je hebt er geen omkijken naar en je kan jouw tijd besteden aan jouw bedrijf. En er wordt meteen rekening gehouden met alle fiscale regels, zodat je profiteert van alle voordelen.

Je stuurt alle verkoop- en inkoopfacturen door en je hebt er geen omkijken naar. Elke maand ontvang je een de overzichten die je wil. En elk kwartaal wordt jouw BTW aangifte verzorgd.