ZZP'ers en freelancers

Alles draait om jouw bedrijf

Eerlijke prijs

Up to date

Altijd bereikbaar

"Als je doet wat je leuk vindt,
hoef je nooit te werken."

Zzp'er of freelancer

Gaat u binnenkort voor uzelf beginnen of werk je al jaren zelfstandig? En ben je te druk voor de administratie.  Administratiekantoor M. de Bree kan u veel werk uit handen nemen. Dat moet toch een prettig idee zijn. Alles wordt geregeld door deskundige mensen, die het ook nog eens leuk vinden om te doen. Zo creëren wij voor onze klanten tijd om te ondernemen.

Administratie op maat

De werkzaamheden die voor u worden verzorgd.

Wij verwerken uw inkoop- en eventuele verkoopfacturen alsmede kas- en bankmutaties. Voor zover mogelijk worden mutaties automatisch ingelezen, wat zorgt voor een (kosten)efficiënte verwerking. Zo krijgt u periodiek – maandelijks of per kwartaal – een actueel overzicht van de financiële stand van zaken.

BTW aangifte

Aansluitend wordt – voor zover van toepassing – uw aangifte Omzetbelasting voor u opgemaakt en ingediend. Ter afsluiting krijgt u elke periode die overzichten die voor u van belang zijn! Uw administratie uitbesteden kan daarom voordelig voor u uitpakken. 

"Be productive.
Not busy"

Ga snel van start.

Wij, van administratiekantoor M. de Bree werken met Snelstart. Dat heeft veel voordelen. Het is een eenvoudig maar volledig programma. En wij kunnen meekijken in de administratie, zodat er snel correcties gemaakt kunnen worden. In Snelstart kan het volgende:

  • Boekhouden,
  • factureren,
  • btw-aangiftes,
  • automatische bankkoppelingen,
  • offertes,
  • aanmaningen of
  • uitgebreide rapportages

01

Administratie stress?

Dat lossen wij op!

02

Jouw administratie

Super snel en stressvrij

03

Periodieke belastingen

Wij verzorgen alle fiscale aangiften

In de ban van cijfers

Een zorgeloze uitbesteding van uw administratie.

Administratie uitbesteden

Als ZZP’er en freelancer moet u ook een administratie bijhouden. Dat is belangrijk voor jezelf, maar ook een verplichting voor de Belastingdienst. Dan weet je precies van je verdient en wat je uitgeeft. 

Tarief uitbesteden administratie

M. de Bree maakt administratie begrijpelijk

Inclusief boeken: € 100,- per maand

De administratie laten inboeken door administratiekantoor M. de Bree heeft zijn voordelen. Je hebt er geen omkijken naar en je kan jouw tijd besteden aan jouw bedrijf. En er wordt meteen rekening gehouden met alle fiscale regels, zodat je profiteert van alle voordelen.

Je stuurt alle verkoop- en inkoopfacturen door en je hebt er geen omkijken naar. Elke maand ontvang je een de overzichten die je wil. En elk kwartaal wordt jouw BTW aangifte verzorgd.

Zelf boeken: € 70,- per maand

Wil je liever wat geld besparen, dan boek je zelf de verkoopfacturen en de inkoopfacturen en alle bonnetjes die je gepind hebt. Wij kijken de boekhouding na en elk kwartaal wordt jouw BTW aangifte verzorgd.

Overige werkzaamheden zijn € 42,50.